خورشت قیمه سیب زمینی 😍
بریم سراغش

چه موادی لازم داریم؟!🤔
لپه ۱ الی ۱/۵ پیمانه (۱۲ الی ۲۴ ساعت بذارین خیس بخوره)
پیاز ۱ عدد
گوشت سردست گوسفند ۴۰۰ گرم
دنبه ۱ تیکه کوچک
رب گوجه ۲ ق غ
لیمو عمانی ۳ عدد (۱ ساعت قبل از استفاده با چنگال سوراخش کنید بذاریدش تو آب گرم تا تلخیش گرفته شه)
زعفران حل شده ۳ الی ۴ ق غ
گلاب ۱ الی ۲ ق غ
کره ۵۰ گرم
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه، چوب دارچین ۱ تکه
چطوری درستش کنیم؟!🤔
 لپه هارو از قبل خیس کن بعد ۲۰ دقیقه بجوشون و کفشو بگیر
 پیاز داغ کن طلایی که شد زردچوبه و بعد گوشت و خرد کن (همراه با یه تکه دنبه) سلیقه ای بهش اضافه کن و تفت بده تا کاملا رنگ گوشت عوض شه
 فلفل و چوب دارچین و بهش اضافه کن و یکم دیگه تفت بده
 کره بذار تو ماهیتابه رب گوجه با ۴-۵ ق غ آب جوش قاطی کن و بریز تو ماهیتابه تفت بده تا بوی رب دربیاد و رنگش عوض شه لپه هارو اضافه کن و ۳-۴ دقیقه با رب تفت بده و به گوشت اضافه کن و یکم دیگه تفت بده
 اب جوش و به گوشت اضافه کن (مقدارش باید ۱ الی ۲ بند انگشت بالاتر از گوشت ها باشه) و بذار ۲ ساعت بپزه
 بعد از ۲ ساعت نمک اضافه کن و شعله پخش کن بذار و بذار ۴-۵ ساعت بپزه تا کامل جا بیفته
 یک ساعت قبل از اینکه غذا اماده بشه لیمو عمانی که تلخیشو گرفتی و اضافه کن و شعله پخش کن و بردار (تو این مرحله غلظت خورشت به اون صورتی که دوست داریم در میاریم و حواسمون هم هست که اب خورشت زیادی کم نشه)

یک ربع آخر زعفران حل شده و گلاب و اضافه کن و خورشت و بچش و اگه نیاز داشت و دیدی ترشیش کمه نصف لیمو تازه اضافه کن و بذار ۱۵ دقیقه دیگه بپزه

👨🏻‍🍳نوش جان👨🏻‍🍳

منبع: big.tasterr_new