آموزش لقمه جوجه با سس ماست
فیله مرغ رو با سس مایونز، نمک، فلفل، پودر پیاز، آویشن و پاپریکا و روغن زیتون و آب #لیموترش طعم دار کنید و بذارید یکساعت در یخچال بمونه. بعد روی گریل کباب کنید.
سس این لقمه رو با ترکیب خیار رنده شده( آب خیار رو حتما بگیرید)، ماست چکیده، سیر خرد شده، نمک و فلفل و نعنای خشک درست کنید.
روی هر نونی که دوست دارید از این سس بمالید و‌ جوجه ها رو روی سس بذارید، گوجه_فرنگی رو حلقه کنید و با جعفری خرد شده، لقمه تون رو بپیچید و نوش جان کنید

از صفحه کارال