آموزش پخت حلوا شیر مجلسی با نکات کاربردی

چه موادی لازم داریم؟
آرد سفید قنادی _____ یک ونیم پیمانه
شیر ___ ۳لیوان
شکر ____ یک تا یک ونیم پیمانه (بستگی به زائقتون داره)
گلاب ____ نصف پیمانه
پودر هل ______ نصف ق چ
زعفران ________ مقداری
تارت یا قیف ______ دو بسته

نکات
میزان شکر و گلاب بستگی به زائقتون داره
اگه میخوایین حلوا رو داخل طرف سرو کنید داغ داغ بریزید اگه مبخوایین داخل تارت بریزین حتما بذارین از داغی بیافته بعد بریزین
از قیف پارچه ای استفاده کنید
من با گل محمدی تزیین کردم

منبع: cook_fateme

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *