آموزش «کتلت عدس» خوشمزه و اقتصادی

اگه شما هم برای شام دنبال یه غذای اقتصادی میگردین، این کوکوی عدسِ ترد رو دقیقا به روشی که بهتون میگم درست کنین؛ چون اگه یه بار تستش کنین، اونقدر عاشقش میشین که دیگه هفته ای یه بار درستش میکنین
مقدار مواد لازم برای ۵ نفر:
عدس : ۱/۵ لیوان
سیب زمینی: ۱ عدد
تخم مرغ: ۳ عدد
پیاز: ۱ عدد
پودر سوخاری: ۳ قاشق غذاخوری
ماست: ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر، زیره و فلفل قرمز هرکدام یک قاشق چایخوری
ترخون خشک: ۱ قاشق غذاخوری
فقط این نکته رو در نظر داشته باشین که نیازی نیست عدس ها کاملا بپزن و له شن؛ همینکه ده دقیقه قل بخورن کافیه.
سیب زمینی رو هم حتما بعد از نیم ساعت آب پز کردن و خنک شدن بذارین توی یخچال تا کاملا سرد بشه.
و اینکه مواد کوکو رو حتماً قبل از سرخ کردن ۲ الی ۳ ساعت توی یخچال بذارین.
راستی کنار این کوکوی عدس سیب زمینی سرخ کرده هم خیلی میچسبه
اسم این غذا بیشتر به کتلت عدس معروفه؛ ولی در واقع کوکو محسوب میشه. 

از صفحه mrchef.iran

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *