اگر به کیک های خانگی علاقه دارید اما از مراحل زیاد برای درست کردن آن ها خسته هستید ما برای شما طرز تهیه کیک بیسکویتی بسیار ساده و بدون فر را آماده کرده ایم.
طرز تهیه کیک بیسکویتی شکلاتی
امروز قصد داریم که در این قسمت از آشپزخانه طرز تهیه کیک بیسکویتی شکلاتی را به شما آموزش دهیم که کیکی خوشمزه است و خیلی سریع و آسان هم آماده خواهد شد.

مواد لازم برای تهیه کیک بیسکویتی

مقدار
شکر
۳/۴ فنجان
پودر کاکائو تلخ
۱/۴ فنجان
شیر
نصف فنجان
بیسکویت ساقه طلایی
۲ بسته
کره
نصف فنجان
شکلات کاکائویی
به مقدار لازم
 
آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه کیک بیسکویتی شکلاتی
ابتدا سه چهارم فنجان شکر و یک چهارم فنجان پودر کاکائوی تلخ را با یکدیگر ترکیب کنید. باید به گونه ای آن را هم بزنید که هیچ قسمت گوله شده ای وجود نداشته باشد.
بعد از اینکه آنها را خوب هم زدید، نصف فنجان شیر را اضافه کنید و روی دمای ملایم قرار دهید و همزمان هم بزنید تا تمام مواد به خوبی ترکیب شود (دمای ملایم باعث می شود که هیچ قسمتی از پودر گوله گوله نشود و مزه بد هم نگیرد. ) کمتر از یک دقیقه هم زدن تان را ادامه دهید؛ سپس نصف فنجان کره را اضافه کنید.
بعد از اینکه کره آب شد، چهار تکه شکلات تلخ بزرگ را به آن اضافه کنید که البته خودتان می توانید این مقدار را کم یا زیاد کنید. (اگر قرار است از شکلات شیرین و معمولی استفاده کنید، بهتر است که مقدار شکر را کاهش دهید تا کیک تان خیلی شیرین نشود.)
در این مرحله باید سس را از روی حرارت و گرما بردارید و تا کمتر از یک دقیقه به هم زدن تان ادامه دهید تا سس تان آماده شود.
در مرحله بعد؛ می ‌توانید از بیسکویت دایجستیو یا همان سبوس دار استفاده کنید که معمولاً دو عدد بسته ۳۴ تایی کافی است. معمولاً بیسکویت سبوس دار طعم خوشمزه تری به کیک و دسرتان می دهد و رنگ خوبی را هم ایجاد می کند. (وقتی که سس داغ بود نباید آن را روی بیسکویت تان بریزید؛ چرا که حالت خمیری پیدا می کند؛ بنابراین صبر کنید تا سس کمی خنک شود؛ یعنی از حالت داغی خارج شده و به حالت گرم و معمولی برسد.)
همه ترکیب را خوب هم بزنید تا به شکل مورد نظرتان برسد. در نهایت کیک را به دو قسمت برش دهید. می توانید از یک نایلون هم استفاده کنید و روی کیک را بپوشانید تا بعدا آن را میل کنید؛ البته می توانید از فویل آلومینیومی هم استفاده کنید و آن را سفت ببندید تا شکل کیک بهتر حفظ شود و دمای آن هم ثابت باقی بماند.
فقط باید در نظر بگیرید که فویل آلومینیومی کمی سخت‌تر جدا خواهد شد.
بعد از اینکه کیک را پوشاندید، به مدت دو ساعت یا حتی یک شب تا صبح داخل یخچال یا فریزر بگذارید؛ سپس آن را بیرون بیاورید، نایلون، کاغذ روغنی یا فویل را بردارید و برش دهید و لذتش را ببرید.