‌این سبک پختن بلال که تو رو به اوج لذت میرسونه اختراع خودمه
فقط طبیعت و کمتر به فنا بدیم
بلال تنوری
مواد لازم:
۱-ذرت ۶ عدد
۲-کره ۱۰۰ گرم
۳-جعفری تازه خرد شده ۲ ق.غ
۴-سیر ۴ حبه
۵-پودر آویشن ۱٫۲ ق.چ
۶-نمک و فلفل به میزان لازم
۷-لیمو ترش تازه برای سرو

نکات:
۱- کره به دمای محیط رسیده رو با جعفری، سیر، نمک، فلفل و آویشن مخلوط می کنیم.
۲- غلاف ذرت رو جدا نکنید، پخت ذرت با غلاف خوشمزه تر از پخت در فویل آلومینیومیه و بافت نرمتر و آبدارتری داره.

از صفحه اکوفود