این شما و این هم آموزش تصویری رولت مرغ مجلسی. ببینید و امتحان کنید.

وقتی شروع کردم به درست کردن مواد رولتم عطرش به قدری عالی بود که همونجا نپخته و نخورده عاشقش شدم 
دیگه از بافت نرمش و اینکه تو دهن اب میشد نگم براتون 

مواد لازم برای مواد گوشتی 
ترکیب سینه و ران مرغ حدود :۳۰۰ گرم که مال من ۳۶۰ گرم بود
تخم مرغ :یک عدد
ارد سوخاری یا ارد نخودچی :دو ق غ برای انسجام
زعفران دم داده غلیظ یک ق غ
فلفل دلمه ای رنده شده :یک عدد
پیاز رنده شده :یک عدد آبشو بگیرید
سیر رنده شده دو حبه اگه ندارید پودر سیر یک ق چ
ادویه ها 👈نمک ،فلفل قرمز ،اویشن ،زردچوبه
مواد میانی رولت 
زرشک ،جعفری تازه خرد شده اگه ندارید سبزیجات خشک معطر ،گردوی خرد شده ،پیاز داغ 😋،هویج ابپز شده دو عدد اگه بزرگه یه دونه 😉
مواد لازم برای سس 
رب گوجه دو تا سه ق غ
اب لیمو دو ق غ
نم ،فلفل قرمز و زردچوبه به مقدار لازم
اب جوش :یک و نیم لیوان

نکته

مواد گوشتی رو بزار یه ساعتی بمونه مزه دار شه
بعد رول کردن هم دوباره بزار یخچال یا فریزر دوباره یکی دو ساعت دیگه بمونه منسجم شه
میتونی بعد سرخ کردن و سس اضافه کردن بزاریش تو فر پختش کامل شه
هویج رو حتما اب پز کن
ترکیب سینه و ران مرغ باعث نرمی بافت رولت میشه پس سعی کنید از ترکیب این دو تا استفاده کنید 
این مقدار مواد برای چهار پنج نفر تقریبا کافیه
اخرشم هم میتونی با نون سرو کنی و هم برنج که خودم با برنج بیشتر میپسندم 

ویدئو از ashpazii_setare