مواد لازم برای بورانی مرغ:
سینه مرغ ۱ عدد
ماست سون ۲ پیمانه
گردو ۶ عدد
سیر ۳ حبه
سبزیجات معطر به مقدار دلخواه
سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری (اختیاری)
نمک و فلفل به مقدار لازم
پیاز ۱ عدد
زعفران آب کرده به اندازه دلخواه
طرز تهیه بورانی مرغ :
سینه مرغ را به چهار تکه تقسیم کنید و با یک عدد پیاز، مقداری زردچوبه و نمک و یک حبه سیر آب پز کنید. بهتر است ابتدا سیر و پیاز را در مقداری روغن تفت دهید، سپس مرغ و زردچوبه را نیز به آنها اضافه کنید؛ بعد از آنکه کمی همه مواد را تفت دادید داخل قابلمه آب جوش بریزید و زمان بدهید تا مرغ کاملا بپزد. بعد از پخت کامل و خنک شدن سینه مرغ را به تکه های ریز برش بزنید. در صورت تمایل می توانید مرغ را ریش ریش کنید. بعد از آنکه سینه مرغ پخته و ریز ریز شد باید کار اصلی یعنی تهیه بورانی مرغ را آغاز کنید. برای این منظور گردو ها را مغز و کمی خرد کنید، سیر را نیز به دلخواه له یا رنده کنید. اگر سبزیجات معطر شما تازه و خرد نشده هستند آنها را نیز خرد کنید؛ البته لازم نیست خیلی ریز باشند. مرغ های ریز شده، مغز گردو، سیر، سبزیجات معطر و نمک و فلفل سیاه را در یک کاسه بریزید و کامل ترکیب کنید، سپس ماست و سس مایونز را نیز به آنها بیفزایید. یک الی دو دقیقه تمامی مواد را هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. بورانی را در ظرفی که برای سرو انتخاب کرده اید بریزید و روی آن را با زعفران دم کرده غلیظ تزیین کنید. استفاده از زعفران تنها برای تزیین بورانی نیست، بلکه به آن عطر و طعمی فوق العاده نیز می دهد. بهتر است بورانی مرغ را یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه بگیرد، اما بلافاصله نیز قابل خوردن است. 
نکات کلیدی برای تهیه بورانی مرغ :
– سبزیجات معطر می تواند شامل هر نوع سبزی باشد که شما دوست دارید، مانند گشنیز، ریحان، جعفری و … .
– اگر سبزی تازه در اختیار ندارید از سبزی های خشک استفاده کنید. 
– سیر را از دستور بورانی مرغ حذف نکنید. 
– استفاده از سس مایونز اختیاری است، اگر دوست دارید بورانی کم چرب باشد سس را حذف کنید.