غذاهای گیلانی خیلی تنوع دارن، یکی از اون غذاها
“ترشی تره” معروفه که طرفدارای زیادی داره😋😋من که خودم بیشتر طرفدار غذاهای بدون گوشت مرغ هستم ولی
امان از دست بچه ها🥴
ترشی تره گیلانی یه غذای که با سبزی درست میشه و بیشترش هم اسفناجه، ما این غذای خوشمزه رو رو با ماهی شور یا ماهی دودی میخوریم😋
خب هر دفعه که استوری میکردم خیلیهاتون میپرسیدید منم گغتم براتون اموزششو آماده کنم تا بتونید درست کنید
خب این غذا داخلش سبزی خالواش داره، اما اگه شما توشهرتون تازشو ندارید میتونید مثل من از خشکش استفاده کنید چون تو این فصل یکم سخته پیدا کردن سبزی خالواش
خب بریم با هم دیگه مواد اولیشو ببینیم
سبزی
اسفناج مثلا ۳ دسته هستش یک دسته گشنیز یکدسته جعفری
یک دسته کوچیک نعنا، یک دسته تره، خالواش هم یک دسته یا دو قاشق خشکش
تخم مرغ سلیقه ای یکی تا دو تا
سیر یک بوته من کمتر زدم چون برگ سیر تازه هم استفاده کردم
برنج خیس خورده دو قاشق بهتره نیم دانه باشه
یا میتونید از آرد برنج استفاده کنید تو اب حل کنید
که من به روش سنتی خیس کردم بعد داخل نمکار با سنگ سابیدم
اب نارنج یا ابغوره نصف استکان
بعضی ها داخلش یکم رب الوچه هم میریزن
توضیح داخل فیلم دادم
🛑نکته ای که داره،، تخم مرغ باید کاملا پخته بشه نباید عسلی باشه
اجازه بدید سبزی با برنج کاملا پخته بشه بعد تخم مرغ سیر اضافه کنید
راستی شما ترشی تره خوردید؟؟ اصلا به غذاهای گیلانی علاقه دارید؟؟؟
منبع: homecooking1399