آموزش این دوناتای پفی و جذاب رو اصلا از دست نده و با پلاس مگ همراه باش.
دو سوم لیوان شیر ولرم
۱ قاشق غذاخوری خمیرمایه فوری
۱ قاشق غذاخوری شکر
باهم مخلوط کنید و روشو بپوشونید و ده دقیقه کنار بذارید تا عمل بیاد.
داخل یه ظرف جدا دو عدد تخم مرغ،
۳ قاشق غذاخوری شکر و نصف قاشق چایخوری نمک رو مخلوط کنید .
۵۰ گرم کره ذوب شده،
یک سوم لیوان آب ولرم و
خمیرمایه عمل اومده رو هم بزنید و به مواد اضافه و همه رو کاملا باهم مخلوط کنید.
در این مرحله سه پیمانه آرد الک شده رو به مواد اضافه میکنیم و خوب بهم میزنیم پیمانه چهارم رو کم کم اضافه کنید و خوب ورزش بدید تا جایی که خمیر بدست نچسبه .
داخل ظرف گودی رو چرب کنیدو خمیر و بذارید.
روشو بپوشونید و یک ساعت بهش استراحت بدید.
حجم خمیر باید دو برابر بشه.
دوباره کمی ورزش بدید.
سطح کار رو آرد بپاشید و با وردنه، خمیر رو به ضخامت یک سانت پهن کنید و قالب بزنید.
کف یه سینی کاغذ روغنی ها رو جداجدا بذارید و آردپاشی کنید و دوناتا رو‌ روش قرار بدید و ده دقیقه دیگه استراحت بدید.
بعد بوسیله کاغذ زیرش توی روغن داغ فراوان بندازید تا سرخ بشن.
این کار برای اینه که پف دوناتا نخوابه .
حرارت باید کم باشه اما روغنتون داغِ داغ!
از روغن داغ روی دوناتا بریزید و مدام زیر و رو کنید تا دو طرفش کامل سرخ و‌ یکدست بشه.
در آخر دوناتارو داخل شکلات تخته ای ذوب شده بزنید و با ترافل‌های رنگی تزئین کنید.
ببینید چه بافت نرم و پفکی ای داره 😍
حتما درستش کنید.
نوش جان

منبع: @pluss_mag