خیارشور شیشه ای بیرون کیلویی ۶۰تا۷۰ تومن بوده دیدم، این شد ۱۰تومن🤩فوق العاده هم خوشمزه شد دقیقا عین کارخونه ای عالی شد
مواد لازم:
خیار قلمی ۱کیلو
ترخون تازه یا خشک (من ترخون و مرزه خشک زدم)
نمک دریا ۲قاشق
فلفل تند خشک یا سبز ۳عدد
سیر چند حبه
نخود برای هر شیشه ۱۰تا ۱۵ عدد
ظرف شیشه ای
سرکه ۱/۳ لیوان (سفید یا قرمز فرقی نداره)

نکات
آب نمک که روی خیار میگیریم نیاز نیست جوشیده باشه، آب معمولی بریزید
به ازای هر لیوان آب ، یک قاشق نمک بریزید
خیارها رو با نوک چاقو شیار کوچک بزنید تا خوش طعم تر بشن
بعد از اینکه آب قابلمه به جوش آمد ،فقط و فقط ۲۰ دقیقه بجوشد(در غیر این صورت خیارها نرم می‌شوند) بعد شعله را خاموش و اجازه دهید شیشه سر جای خودش ولرم شود بعد از قابلمه خارج کنید .هم زمان که در قابلمه آب گرفتید شیشه راهم درون قابلمه قرار دهید

از پیج: soude_home
pari_foodiii