ترکیب آب و سرکه کاملا بستگی به ذائقه تون داره،میتونید به نسبت نصف نصف استفاده کنید،نصف سرکه ،نصف آب ،هر چقدر مقدار سرکه بیشتر باشه طعم ترشی تند و تیزتر خواهد بودمقدار نمکش برای مخلوط یک لیتر آب و سرکه دو الی دو و نیم قاشق غذاخوری نمک،اما نکته مهم اینه که برای نوع اولی حتما باید اب جوشیده شده و سرد شده باشه”یعنی بدون کلر” ،نوع دومش که کلا میگذاریم تا آب و سرکه و نمک با هم بجوشه
ترشی نوع دوم، خیلی زود آماده میشه ،یعنی یک هفته، نهایتا ده روز بعد آماده میشه ،این روش رو از دوستان ترکم یاد گرفتم.
و اما نکته خیلی مهم
ظرفهای ترشی رو حتما در جای خنک تاکید میکنم حتما در جای خنک نگهداری کنید 

از صفحه مریم کوکینگ