یه کیک متفاوت با یه بافت عالی و طعم بهتر 👌👌💯
برای درست کردن کیک شیفون کره ای باید همه مواد به دمای محیط رسیده باشن و شیر و کره رو هم بزارید رو بخار اب تا کره داخلش اب بشه
من چون میخواستم یه کیک کوچیک درست کنم از قالب ده استفاده کردم و موادم رو نصف کردم
این مقدار مواد که براتون مینویسم برای دو تا قالب ۱۶ یا ۱۷ هستش یا یه قالب ۲۲ 👇👇
تخم مرغ :۴ عدد
ارد :۱۷۰ گرم
شکر سفید :۱۰۰ گرم شکر قهوه ای :۶۰ گرم
شیر :۱۲۰ گرم
کره :۶۰ گرم
وانیل :نصف ق چ
بکینگ پودر :یک ق چ
دمای فر :۱۸۰ به مدت تقریبی ۴۰ الی ۴۵ دقیقه
کره و شیر رو گذاشتید رو حرارت قبل استفاده باید از گرما بیفته و به دمای محیط برسه
بعد از پخت با خلال چک کنید
اجازه بدید چند ساعت بمونه بعد برش بزنید
در نهایت هم با اسمارتیز تزیین کردم و لازم نیست زیاد خامه کشیتون صاف و صوف باشه 😉
هر ردیف رو‌که میزارید ردیف بعدی با رنگ دوم شروع کنید
دوستتون دارم خیلی زیاد حال دلتوون خوب ❤️❤️❤️
منبع @ashpazii_setare