موادلازم :
یه لیوان آب ولرم
یک لیوان شیر ولرم
یک ق.غ خمیر مایه
یک ق.غ شکر
یک چهارم لیوان روغن
۴ لیوان آرد الک شده (حتما حتما کم کم اضافه کنید )
نمک یک ق.چ

طرز تهیه :
آب ولرم و شیر ولرم و خمیر مایه و شکر و روغن و با هم خوب مخلوط کنید 🌷🌷
آرد الک شده رو حتما کم کم اضافه کنید 🌷🌷
نمک و هم اضافه کنید و خوب میکس کنید 🌷🌷
با نصف ق.غ چرب کنید و پوشونده و سی دقیقه اجازه بدین استراحت کنه 🌷🌷
خمیر و به سه قسمت مساوی تقسیم کنید 🌷🌷
ابتدا خمیر و آغشته به آرد کنید و با یک قاشق روغن
چرب کنید و داخل قالب چرب شده پهن کنید 🌷🌷
خمیر ها رو پوشونده و ۱۵ الی ۲۰ دقیقه استراحت بدین
با زرده ی تخم مرغ و یک ق.غ شیر رومال کنید 🌷🌷
و با انگشتتون شکل بدین 🌷🌷
سیاه دونه و کنجد بپاشید 🌷🌷
داخل فر از قبل گرم شده به دمای ۲۰۰ درجه ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بپزید 🌷🌷
از فر خارج کرده و وقتی داغ با کمی کره چرب کنید
و ده الی ۱۵ دقیقه بپوشونید 🌷🌷
نوش جان 😘
منبع: @ashpazi_modern_sama