این حلوای محلی مختص شهر دامغان که از آرد و شیره انگور تشکیل شده، فوق العاده خوشمزه و مقویه 😍

مواد لازم :
آرد گندم : ۵۰۰ گرم
شیره انگور : ۵۰۰ گرم
کنجد بو داده : به مقدار لازم

طرز تهیه: 
شیره انگور را روی حرارت ملایم قرار داده تا گرم شود و جوش بیاد.
آرد و با حرارت ملایم تفت می دهیم تا خامی آن گرفته شود و تغییر رنگ دهد، بعد تغییر رنگ آرد مقداری کنجد و شیره انگور جوش آمده را کم کم می ریزیم و سریع هم می زنیم، بعد یکدست شدن مواد، شعله را خاموش می کنیم و مواد را ورز می دهیم تا به خوبی منسجم شود.
روی سینی مقداری روغن و کنجد ریخته، مواد حلوا را با دست یا وردنه پهن می کنیم و با چاقو به شکل دلخواه برش می دهیم.
نوش جان
نکات:
مقدار شیره به غلظت آن بستگی دارد و باید تا حدی ریخته شود تا مواد یکدست شود.
از هر نوع شیره مثل توت، انگور و خرما می توانید استفاده کنید.
رنگ این حلوا به سلیقه شما بستگی دارد، فقط موقع تفت دادن مواظب باشید آرد نسوزه.
موقع اضافه کردن شیره به آرد هر دو باید گرم باشند و مخلوط مواد تا موقعه ای که گرم، قابلیت شکل پذیری داره در غیر اینصورت باید مخلوط مجدد گرم کنیم.
این حلوا بعد سرد شدن سفت می شود به همین دلیل در دامغان به آن حلوای سنگ شکن می گویند.

ویدئو از :zahra.afrazeh