برای شربتش
شکر :یک پیمانه
آب :نصف پیمانه
گلاب : ۱/۴ پیمانه
زعفران دم کرده غلیظ : ۱ ق غ
آبلیمو : ۱/۲ ق چ
روش کاملا تو فیلم مشخصه
برای مواد میانی
پودر گردو یا گردوی خرد شده :۳ ق غ
پودر گل محمدی: ۱ ق چ پر
دارچین : ۱/۲ ق چ
پودر قند : ۱ ق چ
گلاب : ۲ ق چ
(مقدار مواد رو به سلیقه خودتون تغییر بدید)
برای خاگینه
تخم مرغ : ۴ عدد
(زیاد بزرگ نباشند)
وانیل :۱/۲ ق چ
زعفران :مقداری
ماست پرچرب : ۴ ق غ
آرد : ۴ق غ سر پر
(ممکنه کمی بیشتر آرد ببره بسته به نوع آرد و اندازه تخم مرغ) غلظت مواد رو تو فیلم نشون دادم🌹
روغن سرخ کردنی : ۲ ق غ
(برا سرخ کردن هر طرف یک ق)
چند تا نکته :
روغن رو بزارید داغ بشه بعد نصف مواد رو بریزید با حرارت متوسط بزارید کمی خودش رو بگیره حدود ۵ دقیقه راستی شعله پخش کن یادتون نره و حتما داغ باشه.
بعد از پنج دقیقه دیگه حرارت رو کم کنید و بیست تا بیست و پنج دقیقه زمان بدید تا یک طرف سرخ بشه بعد مثل فیلم بر گردونید و زمان بدید تا طرف دیگه هم سرخ بشه.
می تونید برا سمت بعدی از یه ماهی تابه بزرگ تر استفاده کنید
بالافاصله که خاگینه داغه روش شربت خنک بریزید تا جذب کنه.
قطر ماهی تابه حدودا ۱۸ سانت
امیدوارم درست کنید و نهایت لذت رو ببرید

منبع: mahsa.foodplus