این خرما قالبیا هم خوشمزه و مقوی هستن هم مناسب واسه پذیرایی توی مراسما👌
با این مقدار مواد حدود ۱۰۰ عدد خرمای قالبی داریم.
🌈خرما بدون هسته و شیره ۷۵۰ گرم
🌈کنجد تفت داده شده نصف پیمانه
🌈پودر نارگیل یا گردو ۳ قاشق پر
🌈پودر بیسکوئیت یا آرد تفت داده شده نصف پیمانه
🌈پودر زنجفیل و پودر هل نصف قاشق چ
🌈ارده ۲ الی ۳ قاشق
🌈کره ذوب شده (برای اینکه دستتون چرب کنید)۲۵ گرم
☀️بهتره که خرما بدون شیره باشه تا انسجام خوبی داشته باشه من از خرمای کبکاب استفاده کردم.
میتونید به جای چرخ کردن خرما اون رو بکوبید فقط قبلش حتما با یه مقدار کم آب بذارید بجوشه و نرم بشه.
☀️کنجد رو حتما روی حرارت کم تفت بدین تا رنگش قهوه ای روشن بشه و بوی خامیش گرفته بشه مواظب باشین نسوزه تا تلخ نشه.
☀️حین مخلوط کردن دستتون رو مدام با کره ی ذوب شده چرب کنید .
☀️قالب های سلیکونی نیاز به چرب کردن نداره.
☀️در آخر یک ربع بذارین داخل فریزر بعد به راحتی از قالب جدا کنید.
☀️من از بیسکوئیت پتی بور کاکائویی استفاده کردم میتونید از آرد تفت داده شده هم استفاده کنید.
منبع: @Ashpazi_ba.nasim