مواد لازم
۷۵۰ گرم سیب زمینی که به مکعب های ۲ سانتی متری برش میدهید‌
۵۰ گرم کره
نصف تره فرنگی خرد شده
۱ دانه سیر له شده
۳ ق چ پودر کاری ملایم
۱ ق غ زنجبیل رنده شده
۲ تا ۳ ق غ رب گوجه فرنگی
۴۰۰ گرم نخود پخته
۱ دسته کوچک گشنیز خرد شده
۲۵۰ گرم خمیر باقلوا
کنجد سیاه برای روی خمیر
طرز تهیه
سیب زمینی ها رو داخل ابی که به جوش اومده به همراه نمک بریزید تا بپزه( شکلش حفظ بشه )
توی یک ماهیتابه کمی از کره رو بریزید و تره فرنگی رو به همراه سیر و زنجبیل برای چند دقیقه بزارید تا نرم بشه.
رب رو به همراه پودر کاری بریزید و‌ به مدت ۳ دقیقه اجازه بدید سرخ بشه .
سپس سیب زمینی ها و نخود ها رو اضافه کنید و کمی اب بریزید و اجازه بدید ۲ تا۳ دقیقه بپزه و تمام اب رو بکشه .
توی ظرفتون ( ۲۸x۲۳ سانتیمتر )رو چرب کنید و یه لایه خمیر باقلوا رو ‌پهن کنید و بزارید از کناره های ظرف آویزان باشن .
روی خمیر رو با کره اب شده چرب کنید
این کار رو با ۴ تا ۵ لایه خمیر تکرار کنید .
مواد رو بریزید داخل ظرف و خمیر ها رو به داخل جمع کنید و ۴ تا ۵ لایه خمیر رو تکه تکه مچاله کنید و روش ر‌و کامل بپوشونید .
روی خمیر ها رو کره بمالید و دانه کنجد سیاه بریزید و داخل فری که از قبل روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده بزارید و مهلت بدید به مدت ۲۵ دقیقه کاملا طلایی بشه .