مواد لازم:
گوجه ۲تا۳تا
بادمجان۴تا
سیر سه حبه
پیاز متوسط ۲عدد
دلمه به اندازه ای که دوست دارین
نمک فلفل زردچوبه ادویه کاری
رب گوجه فرنگی ۱تا دو قاشق
ابلیمو دوقاشق و اب مقداری
بادمجون رو پوست بگیرین و برش بزنین داخل مقداری اب و نمک بزارین به مدت نیم تا ۱ساعت تا تلخیش گرفته بشه
بشورین و خشک کنین.
بادمجونارو داخل روغن گرم سرخ کنین(برای اینکه روغن کمتری استفاده کنین با ماست یا سفیده تخم مرغ بادمجان را رومال کنین)
بعد سرخ کردن از روغن بردارین.پیاز رو نگینی هردو تفت بدین سیرهم نگینی خردکنین و اضافه کنین ادویه بزنین.و بادمجونارو روش بچینین گوجه رو هم برش بدین وروی بادمجون بزارین ودلمه هم اضافه کنین
برای سس رب گوجه رو با مقداری اب و ابلبمو مخلوط و روی بادمجان بریزین درتابه رو بزارین نیم تا ۴۵دقیقه بمونه تا خوراکمون جا بیفته
این غذا هم نونی هست هم با برنج میتونین میل کنین