مواد؛
۲ عدد بادمجان بزرگ
۲ عدد گوجه فرنگی
۲ عدد فلفل سبز
۱ عدد پیاز بزرگ
۲ حبه سیر
نصف قاشق چایخوری روغن زیتون
۱ قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی
۱/۲ قاشق چایخوری فلفل قرمز فلفل قرمز / پودر کریم و فلفل سیاه
نمک

آماده سازی؛
ابتدا بادمجان ها را روی اجاق یا فر کبابی کنید، بعد از سرد شدن پوست آن ها را جدا می کنیم و درشت خرد می کنیم.
پیازها را که در قابلمه مناسبی خرد کرده ایم در روغن تفت می دهیم تا کمی صورتی رنگ شود و فلفل ها را اضافه کرده و ۲ دقیقه دیگر تفت می دهیم. سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. گوجه فرنگی و سیر را که پوست گرفته و به صورت مکعبی خرد کرده ایم اضافه می کنیم و ۱-۲ دقیقه تفت می دهیم تا بوی آن از بین برود. در قابلمه را ببندید و به مدت ۴ دقیقه روی حرارت ملایم بپزید. حالا بادمجان های تفت داده شده را اضافه می کنیم و نمک و ادویه را اضافه می کنیم. آن را به آرامی با قاشق چوبی بدون اینکه زیاد له کنید مخلوط کنید. اختیاری در آخر جعفری ریز خرد شده را اضافه کنید و کمی مخلوط کنید و از روی اجاق بردارید.
منبع: @ashpazi_ba_me