مواد لازم کرپ(رولت)کالباس:
سیب زمینی پخته ۲ عدد
سس مایونز ۲ ق غ خ
جعفری خرد شده ۳ ق غ خ
خیار شور ۵-۶ عدد
کالباس ۶-۸ ورق

مواد لازم کرپ:
آرد سفید ۱ لیوان
شیر به دمای محیط رسیده ۱ لیوان
تخم مرغ ۳ عدد
نمک ۱ ق چ خ

اصلا ماهیتابه رو چرب نکنید.
از ماهیتابه نچسب استفاده کنید.
هر تخم مرغ که اضافه کردین حتما یک دقیقه مواد هم بزنید.
میتونید برای تنوع بهش کمی زعفرون دم کرده یا رنگ خوراکی اضافه کرد.
وقتی اطراف کرپ ها کمی خشک شد و مواد روش شل نبود موقع برگردوندنشون هست
نیازی نیست تغییر رنگ بدن.

منبع: دلونا تیستی