از رنگش بدونید که چقدر خوش مزه و بوی قهوش از عکس میاد
من از دو‌رنگ بیسکوییت استفاده کردم

بیسکوییت پتی بور===۱بسته
شیر ===۲لیوان
شکر ===۶ ق غ(کمتر هم میتونید)
وانیل ===کمی
پودرژلاتین ===۲ ق غ
شیربرای حل کردن ژلاتین ===نصف لیوان
خامه===یکی دو ق غ
پودرکاپوچینو یا کافی میکس ===۱ بسته
من قالبم بزرگ بود مواد رو بیشتر ریختم

طرز تهیه:
پودرژلاتین رو با نصف لیوان شیر سرد مخلوط کرده و روی بخار کتری قرار میدیم تا حل بشه
بیسکوئیت رو پودر کرده و با شکر و وانیل داخل ظرف الک میکنیم
بعد دو لیوان شیر رو اضافه و مخلوط میکنیم و بعد هم مخلوط کردن روی حرارت ملایم قرار میدیم تا به غلظت برسه
بعد کافی میکس رو اضافه و حرارت رو خاموش میکنیم
پودرژلاتین و شیر رو اضافه میکنیم
خامه به دمای محیط رو‌هم اصافه و خوب ترکیب کنید
وقتی کاملا مخلوط و یکدست شد داخل قالبی که از قبل چرب کردیم میریزیم و ۶ ساعت داخل یخچال قرار میدیم
من یک ساعت اول رو‌داخل فریزر گذاشتم که زودتر ببندد
بعد از سفت شدن برای جدا کردن از قالب بذارید چند دقیقه در دمای محیط باشه و بعد از قالبتون جدا کنید

این مواد برای قالبی هست که کنجایش سه لیوان داشته باشه

ویدئو از shaghayegh.rasooli