یک بسته ژله انگور، یک لیوان آبجوش، هم بزنید وَ روی حرارت بن ماری کنید تا شفاف شه. 
وقتی از حرارت افتاد، یک لیوان شیر به دمای محیط رسیده اضافه و مخلوط کنین.
مواد رو تا نصفه داخل لیوانهای یکبار مصرف بریزین.
یکساعت داخل یخچال بزارین.
دو و نیم پیمانه شیر ،
نصف پیمانه شکر،
یک قاشق غذاخوری سر پر پودر نشاسته ذرت،
و یک قاشق چایخوری ژلاتین؛ ترکیب کنید وَ روی حرارت ببرین.
وقتی کمی غلیظ شد، مقداری وانیل و دو قاشق غذاخوری خامه اضافه کنین وَ اجازه بدین کاملا خنک بشه.
بعد از یک ساعت که لایه اول خودش رو گرفت، مواد سفید رو روش بریزید.
مجددا دو ساعت داخل یخچال بزارین
آسون تر و خوشمزه تر از این دسر لیوانی دیده بودین؟ 😍
خوراک جشن تولدا و مهمونیهاست.
نوش جان

منبع: @pluss_mag