یه دسر جذاب ژله ای آوردم براتون😁

مواد لازم:
شیر عسلی ۱ قوطی(نکته رو بعد بخون)
شیر نارگیل ۱ استکان
۲ قاشق پودر ژلاتین که باید با ۴ قاشق آب گرم بنماری بشه
۲۰۰ گرم خامه به دمای محیط رسیده
۱ بسته ژله
۱ لیوان آب گرم
۳/۴ لیوان آب خنک

نکته:
اگر شیر عسلی در اختیارتون نبود ۱ استکان شیر رو با ۵ قاشق شکر ترکیب کنین و به جای دو قاشق پودر ژلاتین هم ۳ تا ۴ قاشق پودر ژلاتین بزنین که دسر کاملا ببنده☺️
نکته ۱: برای ترکیب ژله با بستنی یا شیر یا خامه یا ماست) باید این نکته را رعایت کنیم که محلول ژله و آب جوش کاملا خنک شده باشد بعد آنها را اضافه کنیم.و گرنه ژله دورنگ میشود (که گاها این مورد را هم میخواهیم!) یا بریده بریده. و حتما خوب هم بزنید.
نکته ۲: برای ترکیب با بستنی؛بستنی را چند دقیقه قبل از فریزر به دمای محیط انتقال داده باشید یا به عبارتی بستنی شل شده به محلول خنک شده اضافه کنید و اینکه مطمئنا ژله ی شیرینتری خواهیم داشت.
نکته۳: در مورد ترکیب با خامه (یا ماست)؛ خامه را ابتدا در ظرف کمی بزنیم تا روان شود بعد به محلول خنک شده اضافه کنیم تا تکه تکه و مخلوط نشده نشود .