دیپ سبزیجات خامه ای یکی از انواع دیپ است که هم طعمی فوق العاده و هم ظاهری بسیار رنگی و زیبا دارد. این دیپ خوشمزه در چند دقیقه آماده می شود و می تواند انتخابی عالی برای یک میان وعده دلچسب در کنار سیب زمینی سرخ کرده، سیب زمینی پخه شده، اسنک یا چیپس باشد. دیپ در واقع زیر مجموعه‌ای از خانواده سس‌هاست؛ اما تفاوت‌هایی با آن دارد و معمولا افراد آن را با سس اشتباه می‌گیرند. یکی از تفاوت‌های عمده دیپ و سس این است که سس به غذا اضافه می‌شود اما غذا به دیپ اضافه می‌شود. 
مواد لازم برای دیپ سبزیجات خامه ای:
پنیر خامه ای ۲۲۰ گرم
فلفل دلمه ای قرمز ۱ عدد
فلفل سبز تند ۱ عدد
زیتون سیاه ۲۰۰ گرم
کنسرو ذرت ۴۰۰ گرم
پودر سیر ۱/۲ قاشق چایخوری
پودر آویشن ۱/۸ قاشق چایخوری
جعفری تازه یا خشک شده ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه

طرز تهیه دیپ سبزیجات خامه ای:
فلفل ها و زیتون سیاه را خرد کنید. کنسرو ذرت را آبکشی کنید تا آب آن کاملا خارج شود. سپس تمام مواد را داخل کاسه ای بریزید و خوب با هم ترکیب کنید. این دیپ خوشمزه را همراه با چیپس مورد علاقه تان نوش جان کنید. دیپ را تا ۲۴ ساعت می توانید در یخچال نگهداری کنید.