بس مارک/ این غذا برای هیچ استانی و خطه‌ای نیست و همینجوری از دل و ذهن رسید و درست شد 
موزیک بندری هم همینجوری گذاشتم
مواد لازم:
پیاز بزرگ ۱ عدد
سیر ۲ حبه بزرگ
تن ماهی ۱ عدد
تمر هندی ۱۵۰ گرم(با هسته)
ادویه: زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز، تخم گشنیز و‌نمک
برنج ۲ پیمانه
سبزی پلویی ۲ پیمانه
شنبلیله خشک دلخواه

– ی نکته خیلی مهم برای برنج کته که من همیشه رعایت میکنم، اینکه، برنج حتما یک ساعت قبل از پخت با همون آب و نمکی که قراره پخته بشه، خیس کنید. و اینکه روغنو آخر سر که آب برنج کشیده شد اضافه کنید. اینجوری برنج بیشتر قد میشکه.
.
– سبزی پلو هم مستقیم کف قابلمه نریختم، چون ممکنه سبزی بسوزه یا یکم بسوزه و تلخ بشه
.
-نمک‌هم با احتیاط بریزین چون هم‌تن ماهی نمک داره هم تمر
.
-اگر فلفل دوست داری، هرچی تند تر باشه لذیذتره

از صفحه sahartaryan