آموزش «رشته پلو» پرطرفدار
چیزایی که لازم داریم
رشته پلویی بهتره که محلی باشه:۲۰۰گرم
برنج :۴پیمانه
گوشت گوسفندی:۴۰۰گرم
پیاز :۸عدد
کشمش:۱۵۰گرم
دارچین :۱قاشق چایخوری
زردچوبه :نصف قاشق غذاخوری
ادویه مخلوط :نصف قاشق چایخوری
موادی که باهاش گوشت وبپزیم
گوشت
سیر خشک یک بوته
برگ بو:چند عدد
زردچوبه:۱قاشق چایخوری
ادویه مخلوط:۱قاشق غذاخوری
نمک:
پیاز:۱عدد
فلفل سیاه:۱ق چایخوری
فلفل قرمز:۱ق چایخوری
بادیان ستاره ای:۱عدد
زنجبیل:۱تکه آسیاب نشده
چوب دارچین دارچین:۲تکه
چطوری درستش کنیم:
اول گوشت وبا موادی که نوشتم بذارید خوب بپزه
پیازها روخورد کنید تفت بدید وگوشت روبا ادویه ها وکشمش تفت بدید وکناربذارید
رشته ها روداخل مقداری روغن تفت بدید برنج وبذارید ببزه وموقعی که خواستید آبکش کنید رشته رو اضاف کنید
ولایه لایه برنج وگوشت بریزید ودم بدید
نکته
برای درست کردن ته دیگ رشته ای
مقداری رشته بوداده شده روداخل مقداری آب جوش بریزید وبعدازآبکش کردن کف قابلمه بریزید
حتما برای یکبار امتحانش کنید وحتما بادست این غذا روبخورید
از صفحه sepideh_chef