«رشته پلو» پرطرفدار را به روش جنوبی ها بپزید

آموزش «رشته پلو» پرطرفدار
چیزایی که لازم داریم
رشته پلویی بهتره که محلی باشه:٢٠٠گرم
برنج :۴پیمانه
گوشت گوسفندی:۴٠٠گرم
پیاز :٨عدد
کشمش:١۵٠گرم
دارچین :١قاشق چایخوری
زردچوبه :نصف قاشق غذاخوری
ادویه مخلوط :نصف قاشق چایخوری

موادی که باهاش گوشت وبپزیم
گوشت
سیر خشک یک بوته 
برگ بو:چند عدد
زردچوبه:١قاشق چایخوری
ادویه مخلوط:١قاشق غذاخوری
نمک:
پیاز:١عدد
فلفل سیاه:١ق چایخوری
فلفل قرمز:١ق چایخوری
بادیان ستاره ای:١عدد
زنجبیل:١تکه آسیاب نشده
چوب دارچین دارچین:٢تکه

چطوری درستش کنیم:
اول گوشت وبا موادی که نوشتم بذارید خوب بپزه
پیازها روخورد کنید تفت بدید وگوشت روبا ادویه ها وکشمش تفت بدید وکناربذارید
رشته ها روداخل مقداری روغن تفت بدید برنج وبذارید ببزه وموقعی که خواستید آبکش کنید رشته رو اضاف کنید
ولایه لایه برنج وگوشت بریزید ودم بدید

نکته
برای درست کردن ته دیگ رشته ای
مقداری رشته بوداده شده روداخل مقداری آب جوش بریزید وبعدازآبکش کردن کف قابلمه بریزید
حتما برای یکبار امتحانش کنید وحتما بادست این غذا روبخورید

از صفحه sepideh_chef

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *