‌می‌خوایم باهم یه کیک کشک‌بادمجان خوشمزه رو درست کنیم. بهتون پیشنهاد میدم حتما ویدئو رو ببینید و امتحانش کنید.

مواد لازم:
بادمجان ۱ کیلو
نمک ۱/۲ قاشق غذاخوری
روغن مقداری برای سرخ کردن
پیاز ( خرد شده ) ۱ عدد
زرد چوبه ۱ قاشق چای خوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار دلخواه
سیر ( رنده ) ۲ حبه
گردو خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
نعناع داغ ۲ قاشق غذاخوری
کشک میهن ۱ عدد
آب ۱/۴ پیمانه
نان تست سفید ۱۲ عدد

طرزتهیه:
بادمجان‌ها را بعد از پوست گرفتن خرد کنید و داخل کاسه ای ریخته، روی آن ها ۱/۲ قاشق غذاخوری نمک بریزید. برای ۱۵ دقیقه کنار بگذارید تا تلخی آن گرفته شود.
سپس بادمجان‌ها را آبکش کنید و با دستمال حوله‌ای آن‌ها را خشک کنید.
داخل کمی روغن تا زمانی که طلایی رنگ شوند سرخ کنید و روی دستمال حوله‌ای قرار دهید تا روغن آن گرفته شود.
پیازها را همراه کمی روغن و زردچوبه سرخ کنید و بادمجان‌های سرخ‌شده و آب و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و اجازه دهید ۱۰ دقیقه با حرارت کم بپزد.
وقتی آب بادمجان‌ها کشیده شد با گوشت‌کوب به آرامی بادمجان‌ها و پیاز را له می‌کنیم تا بافت یکدستی بگیرد.
به آن گردو و نعناع داغ و کشک میهن و سیر را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و اجازه دهید ۱۰ دقیقه دیگر روی حرارت کم بپزد‌ و کنار بگذارید تا کمی از دما بیفتد.
سپس کناره‌های نان تست را ببرید.
داخل ظرف سرو ۴ عدد نان تست کنار هم قرار دهید و روی آن‌ها ۲ قاشق از مواد کشک بادمجان را ریخته و صاف کنید. روی آن مقداری کشک ریخته و دوباره ۴ عدد نان تست قرار دهید و کمی فشار دهید تا سطح آن یکدست شود.
این کار را تا ۲ طبقه دیگر ادامه دهید
و روی سطح طبقه آخر را کاملا با کشک بادمجان و کشک میهن بپوشانید تا یکدست شود. می‌توانید آن را با کشک زعفرانی و نعناع داغ و پیاز داغ و گردو تزیین و نوش جان کنید.

منبع: میهن فود