نونی که منتظرش بودید نان تست با پولیش. دو مدل فرم دهی کاربردی رو تو این ویدیو می‌بینید 

مواد برای پولیش
آرد ۵۵ گرم(۱/۳ پ +یک ق غ سرخالی)
آب ۵۵ گرم(۱/۴پ +یک ق م)
مایه خمیر فوری ۲ گرم(۱/۴ ق چ)
هر سه را با هم مخلوط کرده ،همزده تا آرد خشک باقی نمونه ،بعد یک شب میذاریم تو یخچال

مواد خمیر اصلی:
آرد فانتزی ۲۲۰ گرم(۱,۱/۲پ)
پودر شیر خشک ۲۲ گرم (۱ق غ سر پر)
شکر ۳۰ گرم (دو ق غ)
مایه خمیر فوری ۲ گرم
تخم مرغ یک عدد
شیر ۸۰ گرم (۱/۲ پ _ دو ق غ)
کره ۳۰ گرم
نمک ۴ گرم (۱ ق چ)
من مواد رو دو برابر کردم.
کل مواد غیر از نمک و کره را مخلوط کردم بعد نمک و بعد کره نرم شده در دمای محیط رو اضافه کردم ،ورز دادم تا تست پنجره مثبت.
۳۰ دقیقه استراحت در ظرف چرب شده و بعد فرم دهی خمیر ،خمیر رو گذاشتم تو قالب با روکش نایلونی تا حجمش تقریبا لبه قالب برسه .
رومال تخم مرغ کامل و گذاشتم تو فر.
دمای فر ۱۷۰ درجه ، ۱۵ دقیقه قبل فر رو گرم کردم.مدت پخت ۳۵تا ۴۵ دقیقه
موقع گرم کردن ظرف آب بذارید که تو فر بخار باشه برای پخت دیگه بخار لازم نیست .فقط اطراف در فر رو اسپری آب بپاشید .

ویدئو از zohreh_bakery