این دونات یا پیراشکی به شدت ترد خوشمزس 
نکته:
سه تا لیوان آرد اضافه کنید لیوان چهارم بزارید کنار دستتون و‌کم‌کم‌اضافه کنید تاجایی که دیگ خمیر به دست نچسبه و حسابی ورز بدید تا کاملا لطیف بشه؛روغن. باید داغ باشه ولی حرارتش کم باشه چون اگه خیلی زیاد باشه پیراشکی مغز پخت نمیشه
مواد لازم دونات:
آرد:۳-۴لیوان
شیرولرم:۱لیوان

تخم مرغ:یک عدد
شکر:۴ق غ
نمک:نصف ق چ
خمیر مایه:یک ق غ
وانیل:یک ق چ،کره:۵۰گرم
مواد لازم کرم میانی:
خامه صبحانه:۲۰۰گرم،شکلات:۱۰۰گرم