همیشه هم که نباید جوجه زعفرونی خورد!
درسته ما ایرانیا خیلی روی کباب‌هامون غیرت داریم، ولی راستش آمریکایی ها هم یه کباب‌هایی دارن که جداً خوشمزه‌ست و توی کباب بازی حرفی برای گفتن داره😍اصلاً شما خودتون این جوجه کباب رو امتحان کنین. ببینید شگفت زده نمیشین از خوشمزگیش👌🤤
مواد لازم:
ساق مرغ: ۶ عدد
گشنیز: یک دسته
سیر: ۶ حبه
لیمو ترش: ۱ عدد
نمک، فلفل سیاه و پاپریکا ۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز: نصف قاشق چایخوری
روغن زیتون: نصف استکان
و یک قاشق غذاخوری سرخالی نمک و یک عدد پیاز و چهار حبه سیر هم برای گرفتن بوی زهم و طعم دهی اولیه به ساق‌ مرغ.
نمیدونم شما چه طعم جوجه کبابی رو بیشتر دوست دارین، ولی حتماً یک بار این کباب رو امتحان کنین؛ مطمئن باشین خوشتون میاد😍

منبع:  mrchef.iran