من با این روش مربای انجیر کردم که همونطور که می بیین اصلا له نمیشه 😊👌نظرتون چیه؟

مواد لازم:
انجیر یک کیلو
شکر ۷٠٠ گرم
آب دو لیوان
زعفران به دلخواه دو ق. غ
آبلیمو یک ق. غ
گلاب یک ق. غ
ابتدا شکر رو به همراه آب روی حرارت تا شکر حل بشه اطراف قابلمه رو با برس آغشته به آب و آبلیمو تمیز کنید تا شکرک نزنه و اجازه بدید تا شهد قوام بیاد
انجیر ها رو با خلال دندون سوراخ کنید و به شهد اضافه کنید یک ساعت اجازه بدید تا بپزه
بعد از این مدت ابلیمو، گلاب و زعفران رو اضافه کنید
سرد که شد داخل شیشه بریزید و در یخچال نگهداری کنید
منبع: @salade.shik