میدونین فصل پاچ باقالا کیه؟
پاییز و همین الان! البته پاچ باقالاهای پاییز خوشمزه ترن ها😍
حالا اگه براتون سواله که در نبود پاچ باقالا، باقالاقاتوق رو با چی درست کنین؟
من میگم با لوبیا سفید که خورشتتون شکیل تر بشه؛ ولی خب لوبیا کشاورزی هم گزینه ی خوبیه👌
مقدار مواد لازم برای سه نفر:
پاچ باقالا: ۲ لیوان سرخالی
شوید خشک: یک قاشق غذاخوری
کره: سی گرم
سیر: پنج حبه
تخم مرغ: دو عدد
و نمک و فلفل و زردچوبه.
اینم از غذای محلی و سنتی ما، باقالا قاتوق اصیل گیلانی😍