اولین نکته ش هم اینه که این دستور اصلا جوش شیرین نداره😂 چرااا گفتم نمیدونم🙄
کره سرد ۱۹۰ گرم
شکر قهوه ای ۱۲۰گرم
شکرسفید ۱۲۰ گرم
تخم مرغ ۲عدد
آرد ۳۵۵ گرم
بکینگ پودر یک‌ونیم ق چ
جوش شیرین
نمک یک پنس
پودر کاکائو ۶۶ گرم
شکلات شیرین خورد شده ۱۵۰ گرم

نکته مهم اینکه
خمیر رو گلوله کنید و حداقل ۲ ساعت بذارید تو فریزر بعد مستقیم بذارید تو سینی و بذارید تو فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۶ دقیقه
میتونید خمیر و باز کنید یه شکلات سکه ای بذارید وسطش و بعد جمع کنید، وقتی گاز بزنید شکلات ازش میزنه بیرون
میتونید کرمفیل شکلاتی دو پست قبل رو وسطش بزنید
خلااصه که بد چیزیه باهاش با عشق رفتار کنید🤤

منبع: start.cake