قطاب در نیم ساعت با ماندگاری بالا بدون تخم مرغ
سلام به همه امروز آموزش قطاب داریم
ساده ترین روشش رو براتون انتخاب کردم.

مواد لازم :
آرد یک پیمانه ۱۲۵ گرم
پودر قند ۷۰ گرم
ماست ۱/۴ پیمانه ( ترش نباشه)
روغن مایع ۱/۴ پیمانه
پودر گردو یا پسته ۷۰ گرم
( که من هر دو رو مخلوط کردم + کمی پودر نارگیل)
گلاب یک الی دو ق غ ( زیاد نزنید که شل شه بزنه بیرون از قطاب )

ابتدا روغن و ماست رو مخلوط کنید بعد آرد رو با الک بهش اضافه کنید. خمیر رو کمی ورز بدید که مواد به خورد هم برن.
خمیرش چسبندگی نداره و خیلی راحت میشه باهاش کار کرد.توی خمیرش در حد نصف ق چ پودر هل هم میتونید بزنید خوش عطر میشه
بذارید داخل یخچال نیم ساعت استراحت کنه.

تو این فاصله مواد وسط قطاب رو آماده میکنیم.
پودر گردو + پودر پسته + که من کمی پودر نارگیل هم زدم + دو ق غ گلاب و پودر قند همه رو مخلوط کنید .

خمیر رو بعد استراحت باز کنید و با لیوان یا کاتر به شکل دایره برش بدید.

وسطش از مواد قطاب بذارید و بپیچونید طبق فیلم.

روغن رو داغ کنید و قطاب ها رو داخلش سرخ کنید .
حرارت متوسط باشه .

حدود ۳،۴ دقیقه هر قطاب .
بعد از خنک شدن داخل پودر قند بزنید و از باقی مانده مواد وسط قطاب برای تزیین روش استفاده کنید. داخل یخچال نگهداری کنید.

منبع: maaryam.jaberi