سالاد نیسواز،پیش غذایی در حد غذای اصلی

سالاد نیسواز سالاد نیسواز (Nicoise) یا نیکویز، سالادی فرانسوی از شهر نیس است که به طور سنتی آن را با گوجه فرنگی، تخم مرغ آب پز، زیتون شهر نیس تهیه می کنند.
مواد لازم:
۲۰۰ گرم گوجه خشک شده
۱۰۰ گرم زیتون سیاه
۲۵۰ گرم کاهو
۲۲۵ گرم کنسرو ماهی تن
۱۰۰ گرم لوبیا سبز
۴ قاشق چای خوری
روغن زیتون۱/۲ عدد
لیمو نوک انگشت
نمک۱/۲ قاشق چای خوری
شکر۲ عدد بزرگ
تخم مرغ۴۰ گرم نان تست مکعبی۱ مشت برگ
ریحان۶ عدد
طرز تهیه سالاد نیسواز:
۱- از گوجه خشکی که در روغن زیتون نگه داری می شود، استفاده کنید.
۲- از زیتون سیاه بدون هسته استفاده کنید.
۳- لوبیا سبز ها را هم آب پز کنید، سپس آن ها را آبکشی کنید تا پخت آن ها متوقف شود. می توانید از لوبیا سبز فریز شده هم استفاده کنید.
۴- مقداری آب در قابلمه ی کوچکی ریخته، تخم مرغ ها را در آن انداخته و بگذارید تا آب بجوشد.
سپس آن ها را برای ۷ دقیقه بپزید. آن ها را با آب سرد آبکشی کنید، سپس هر کدام را ۴ قاچ کنید.
۵- گوجه خشک و روغن همراه آن را در کاسه ای ریخته و با زیتون ها ترکیب کنید.برگ های کاهو را در ظرف مورد نظر بچینید و سپس ترکیب گوجه خشک و زیتون را روی آن بریزید. مقداری از مایع آن ها را برای سس نگه دارید.روغن اضافی ماهی تن را بگیرید و تکه های آن را روی گوجه خشک و زیتون ها بگذارید و بعد لوبیای آبکشی شده را روی آن ها قرار دهید.روغن زیتون، آب لیمو، نمک و شکر را با مایع باقیمانده از گوجه خشک و زیتون ترکیب کنید و روی سالاد بیزید.در پایان قاچ های تخم مرغ آب پز را به همراه نان های تست مکعبی، برگ های ریحان و در صورت تمایل فیله های ماهی آنچوی روی سالاد قرار دهید و آن را میل کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *