ماهنامه سفره ایرانی/ سمبوسه یک پیش غذای محبوب است که به طریق مختلف تهیه میشود. در این مطلب طرز تهیه سمبوسه تن ماهی را آورده ایم.

میزان سرو: ۱۰ نفر

مواد لازم:

  • خمیر نان: به مقدار لازم
    کنسرو تن ماهی (کوچک) یک عدد
    سوسیس (خرد شده): ۵ الی ۶ عدد
    گوجه فرنگی (ریز خرد شده): ۲ عدد
    فلفل دلمه ای (ریز خرد شده): به مقدار لازم
    پیاز (خرد شده): یک عدد

    روغن زیتون: به مقدار لازم
    لیمو ترش: یک برش کوچک
    پیازچه (ریز خرد شده): به مقدار لازم
    نمک: به مقدار لازم
    فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
    فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم
    زرده تخم مرغ: یک عدد
    شیر: ۲ قاشق سوپ خوری

سمبوسه تن ماهی را حتما امتحان کنید

طرز تهیه:

  1. روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید.
  2. پیاز و سوسیس خرد شده را در روغن تفت دهید.
  3. گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای ریز خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید. نمک و فلفل بزنید.
  4. مواد را حدود ۵ دقیقه تفت دهید.
  5. پیازچه ریز خرد شده، تن ماهی و آب لیمو ترش را اضافه کنید و ظرف را از روی حرارت بردارید.
  6. خمیر نان را روی سطح کار پهن کنید.
  7. دایره هایی به قطر ۱۰ سانتیمتر از خمیر قالب بزنید و حدود دو قاشق چای خوری از مخلوط تن ماهی را وسط هر برش خمیر قرار دهید و خمیر را به شکل هلال کنید، انگشتان خود را با آب خیس کرده و لبه های خمیر را محکم کنید.
  8. رویه تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط کنید و با برس روی سمبوسه ها بمالید.
  9. آنها را در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید و حدود ۱۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند.
  10. سپس سرو کنید.