سوسیس خونگی درست کن و دیگه از بیرون نخر  
۱- سینه مرغ رو با نمک و فلفل سیاه و پودر سیر و کره و آبجوش ‌(به مدت ۲۰دقیقه) آبپز کنید
۲- مرغ آبپز شده رو به همراه ترکیب ( پودرژلاتین و آب مرغ ) رو داخل مخلوط کن بریزید تا کاملا میکس بشه
۳- آب لبوی آبپز شده رو که پوره کنید و صافی کنید و بهش اضافه کنید تا خوشرنگ تر بشه و عین سوسیس های بیرونی بشه 
۴- در آخر بزارید داخل بطری و سلفون بپیچید به مدت ۸ الی ۱۰ساعت داخل یخچال بزارید

ویدئو از  foodtube.ir