اینارو نیاز داریم:

کنجد سفید ۱ لیوان پر
شکر ۲/۳ لیوان
کره ۲۵-۳۰ گرم
مغزیجات دلخواه(قابل حذف)

ابتدا فویل را با چسب روی کابینت فیکس کنید و روی فویل را با چند قطره روغن مایع چرب کنید(وردنه را هم چرب کنید)
میتونید به جای فویل از سینی های بزرگ (مجمه) استفاده کنید.
اگه از سینی استفاده کردین،سینی رو هم با روغن مایع چرب کنید و کنار بزارید.
کنجد رو ۱۰-۱۵ دقیقه روی حرارت خیلی ملایم تفت بدین تا بوداده بشه.
شکر رو داخل تابه بریزید و روی حرات خیلی خیلی ملایم قرار بدین تا کم کم ذوب و کاراملی رنگ بشه .
اگه حرارت زیاد باشه شکر میسوزه و طعم سوخته میده
(تو این مرحله به هیچ وجه شکر رو با قاشق هم نزنید و فقط تابه رو آروم تکون بدین تا شکر یکدست ذوب بشه)
وقتی شکر ذوب شد با قاشق هم بزنید تا یکدست بشه.
سپس کره همدمای محیط رو اضافه و مخلوط کنید.
در نهایت کنجد بوداده رو اضافه و مخلوط کنید تا منسجم بشه.
وقتی کنجد رو اضافه میکنید اگه مواد زیاد روی حرارت بمونه سوهان سفت میشه (من ۱ دقیقه بعد از روی حرارت برداشتم)
سوهان رو بلافاصله روی فویل یا سینی بزرگ چرب شده بریزید و با وردنه پهن کنید تا نازک بشه(ضخامت سوهان به خودتون بستگی داره)
اگه دوست داشتین روی سوهان پهن شده مغزیجات بریزید و مجدد با وردنه روی سوهان بکشید تا همسطح بشن.
حتما سرعت عمل داشته باشین چون سوهان زود سفت میشه.
روی سوهان را با چاقو یا کاردک برش های سطحی ایجاد کنید تا بعد از سفت شدن راحت و تمیز تکه بشه.
بعد از ۱۵ دقیقه سوهان را خیلی راحت از روی فویل جدا و تکه کنید.