روش تهیه شیرینی نارگیلی خامهای
مواد خمیر : شیر ۱۵۰ میلی لیتر روغن مایع ۴۰ میلی لیتر خمیر مایه ۷ گرم شکر ۲۰ گرم وانیل ۸ گرم تخم مرغ ۱ عدد آرد ۳۵۰ گرم
محصولات بخش فروشگاه
مواد مخلوط نارگیلی : شیر ۵۰۰ میلی لیتر شیر شکر ۶۰ گرم وانیل ۸ گرم آرد ذرت ۴۰ گرم شکلات سفید ۱۰۰ گرم پودر نارگیل ۴۵ گرم
مواد کرم : ماسکارپونه ۲۵۰ گرم ژلاتین ۸ گرم وانیل ۸ گرم شکر ۳۰ گرم خامه ۲۵۰ میلی لیتر تخم مرغ ۱ عدد
برای تزئین : گلبرگهای رز خوراکی توت فرنگی پودر شکر رافائلو