شیرینی وینی یکی از شیرینی های خوشمزه بین المللی است که شباهت زیادی به شیرینی های خانگی دارد که برای اعیاد تهیه میکنیم. اصالت این شیرینی متعلق به کشورهای اسکاندیناوی است و معمولا به جای بیسکویت همراه با نوشیدنی های گرم از جمله چای و قهوه سرو می شود. 

مواد لازم شیرینی وینی  
آرد قنادی   ۳۰۰ گرم
کره۲۵۰ گرم
سفیده تخم مرغ۴۰ گرم
پودر قند  ۱۰۰ گرم
نمک۱ پنس
وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
طرز تهیه شیرینی وینی
همه مواد را از قبل بیرون از یخچال بگذارید تا به دمای اتاق برسند. 
آرد را الک کنید و کنار بگذارید. 
کره ، پودر قند و وانیل را با دور تند همزن به مدت ۲ دقیقه بزنید تا سفید رنگ و پفکی شود.
نمک و سفیده تخم مرغ را اضافه کرده ۱ دقیقه دیگر با دور تند همزن بزنید.
آرد را کم کم اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی به خود مواد بدهید. 
خمیر را داخل قیف با ماسوره D2  یا M1 ستاره ای یا رزت بریزید.
فر را با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. 
کف سینی کاغذ روغنی بیندازید و با کمی فاصله شیرینی را به حالت دورانی به شکل دایره های کوچک یا گل رز یا خط صاف ماسوره بزنید.
شیرینی را به مدت ۱۵ – ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا کف شیرینی کمی طلایی شود.
بعد از خنک شدن شیرینی را با پودر پسته یا مربا تزئین کنید و در ظرف دلخواهتان بچینید.