صبحانه مهم ترین وعده غذایی است. خوردن صبحانه برای تامین انرژی بدن در طول روز بسیار اهمیت دارد، جو دوسر انتخاب خوبی برای صبحانه است و طرز تهیه بسیار آسانی دارد.
مواد لازم:
جو دوسر پرک ۶ تا ۸ قاشق غذاخوری
شیر ۲ پیمانه
شکر یا عسل ۳ یا ۴ قاشق غذاخوری
موز ۱ عدد
پودر نارگیل ۳ قاشق غذاخوری
پودر دارچین ۱/۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
ابتدا در قابلمه‌ای مناسب جو دوسر پرک را بریزید. سپس شیر را به جوی دوسر پرک اضافه کنید. ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید. مخلوط شیر و جو دوسر پرک را هم بزنید تا جوپرک کمی نرم شود. به شیر و جو دوسر، عسل یا در صورت تمایل شکر را اضافه کنید. سپس پودر نارگیل را افزوده و هم بزنید تا مواد مخلوط شود. یک عدد موز را به وسیله چنگال نرم و پوره کنید. موز نرم و پوره شده را به جو دوسر پرک و سایر مواد اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا مخلوط و یکدست شود. نصف قاشق چایخوری پودر دارچین را هم اضافه کنید. زمانی که جودوسر کمی نرم و لعاب دار شد، شعله را خاموش و از روی حرارت بردارید. نرم و لعاب دار شدن جو دو سر ۵ دقیقه به طول می انجامد اما اگر میخواهید جو دوسرپرک نرم تر و غلیظ تر شود میتوانید بیشتر زمان دهید. مواد را در ظرف سرو ریخته و با میوه‌های متنوع تزیین کنید. می توانید این صبحانه عالی را گرم میل کنید و یا در یخچال نگهداری کنید تا کاملا سرد شود و سپس میل کنید.