📍مواد لازم:
🥡آرد سفید دو و نیم لیوان
🥄مایه خمیر فوری ۱ ق م
🥄شکر ۱ ق غ
🧂نمک ۱ ق چ
🥄بهبود دهنده ۱ ق چ (خمیر رو خیلی با کیفیت تر میکنه، لوازم قنادیا دارن اما اگه نداشتین هم مشکلی نداره و قابل حذفه)
🍶آب ولرم ۱ لیوان
🥣روغن مایع ۳ ق غ
🔻برای رومال:
🥚یک عدد زرده تخم مرغ + کمی زعفران دم کرده
🥄کمی کنجد به دلخواه
🔻مواد داخلش سلیقه ایه من اینا رو ریختم:
🧅پیاز
🫑فلفل دلمه
🍄قارچ
🍗مرغ پخته و ریش ریش شده
🧂نمک و ادویه
‌🔹شما میتونین برای داخلش از هر موادی مثل مایه ماکارونی یا انواع سبزیجات استفاده کنین، فقط نباید خیلی آبدار باشه که بعد پخت نون زیرش رو خمیر نکنه.
‌🔸دو لیوان از آرد رو اولش اضافه کنین و نصف لیوان بعدی رو کم کم بریزین تا جایی که خمیر جمع شه، اولش کمی چسبناکه، یک ربع که ورز بدین چسبندگیش از بین میره، آرد زیادی نریزین که خمیرتون خیلی سفت نشه.‌
🔹استراحت اول ۴۵ دقیقه، استراحت دوم یک ربع.
‌🔸بذارین داخل فری که از قبل یک ربع گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت حدودا بیست دقیقه بپزه. (دمای فر ها متفاوته، خودتون پختش رو چک کنین)
میتونین چند دقیقه آخر گریل رو روشن کنین که روش هم طلایی شه.
‌🔹من از خمیر مایه فوری استفاده کردم که سوپرمارکت ها و لوازم قنادی ها دارن و با مواد خشک ترکیب میشه، اگه خمیر مایه معمولی داشتین اول باید با آب ولرم و شکر ترکیب کنین و چند دقیقه کنار بذارین تا به عمل بیاد بعد به مواد اضافه ش کنین.
‌🔸توضیحات کامل روی کلیپ داده شده، لطفا با صدا ببینین و اگه سوالی داشتین همین جا بپرسین که جواب بدم🌹
‌نوش جان♥️
‌منبع: ‏@sama.diy