📍مواد لازم:
🥔سیب زمینی بزرگ ۵ عدد (۷۵۰ گرم)
🧀پنیر پیتزا ۲ ق غ
🥛شیر دو و نیم ق غ
🧂نمک، آویشن و فلفل سیاه (من ادویه تندوری هم زدم، ادویه ها به دلخواه شماست)
‌🥩گوشت چرخ‌کرده ۳۰۰ گرم (یا مرغ، یا حذفش کنین و با سبزیجات دلخواهتون درست کنین)
🍄قارچ ۲۰۰ گرم
🫑فلفل دلمه کوچک ۱ عدد
🧅پیاز ۱ عدد
🥫رب گوجه ۱-۲ ق غ
🧂نمک و ادویه های دلخواه (من اینا رو زدم: زردچوبه، فلفل سیاه، پودر سیر، فلفل قرمز، پاپریکا و آویشن)
‌🥣برای سس: رب گوجه نصف ق غ + آب جوش نصف لیوان
‌🧀پنیر پیتزا برای روش

🔻طرز تهیه:
سیب زمینی آب پز که از داغی افتاد له کنین، بهش شیر، پنیر پیتزا، نمک و ادویه بزنین. سیب زمینی باید گرم باشه، اگه خیلی داغ یا سرد باشه خوب فرم نمیگیره.
‌پیاز رو تفت بدین، سبک که شد زردچوبه بزنین و گوشت رو اضافه کنین، رنگ گوشت که یکم عوض شد ادویه ها رو اضافه کنین، فلفل دلمه خرد شده بریزین و بعد از چند دقیقه قارچ رو اضافه کنین و حرارت رو یکم زیاد کنین که قارچ خیلی آب نندازه، بعد که همه مواد تفت خورد و پخت رب گوجه بزنین و ته لیوان آب جوش، در آخر نمک و آویشن بزنین و زیرشو خاموش کنین.
‌داخل ظرفتون به سیب زمینی ها مثل کلیپ شکل بدین، اگه ظرفتون نچسب نیست حتما چربش کنین، روی سیب زمینی از مواد گوشتی بریزین و روش پنیر، رب گوجه و آب جوش رو ترکیب کنین و داخل ظرف بریزین (باعث میشه غذاتون خشک نشه) ، روش پنیر بریزین و بذارین توی فری که از قبل گرم شده حدود ۱۰ دقیقه با دمای ۲۰۰ درجه تا فقط پنیر روش آب بشه، اگه خواستین روش طلایی شه یکی دو دقیقه آخر گریل رو روشن کنین. ‌اگه فر ندارین این غذا رو میتونین روی گاز درست کنین و درب تابه رو بذارین تا پنیرش آب بشه، فقط روش طلایی نمیشه.
‌نوش جانتون♥️
‌منبع: ‏@sama.diy