یک دسر و شیرینی سنتی جالب و خوشمزه که بین مردم بافق خیلی طرفدار داره.
جالبه که در تمام مناطقی که نخل و خرما هست به نوعی خوراکی و دسر سنتی شبیه به این دارند، البته هم اسمش متفاوته و هم از نظر مواد و روش تهیه تفاوت دارند. مثلا رنگینک در بوشهر و خرما بریز در کرمان.
موادی که برای تهیه آرد بریزو استفاده شد:
آرد گندم، کره محلی، زنجبیل، تخم گشنیز، خرما، گردو، کنجد و پودر نارگیل
نکته جالب این که زنان مسن روستا در هر فرصتی از شاخ و برگ درخت نخل، جارو و بادبزن درست می کنند، ربابه خانم هم در این فیلم در حال جارو درست کردن بود و دوست دیگرشون هم بادبزن می بافت.
از صفحه «دورنیست»
محصولات بخش فروشگاه
۱۸۹,۹۰۰,۰۰۰ تومان
۲,۳۵۰,۰۰۰ تومان