عشایر قشقایی در روزهای خاص مثل نوروز و یا وقتی مهمون دارند، حتما لای پلو هم درست می کنند، گوشت کهره یا همون بزغاله رو که خیلی لطیفه و رنگ روشنی داره توی روغن حیوانی سرخ می کنند و بعد از زدن ادویه لای پلو که با عدس و سبزیجات کوهی آبکش شده میگذارند و دم می کنند، جای شما خالی میهمان خانواده مردانلو از عشایر قشقایی در استان فارس بودیم و منظر خانم با کمک پسرش آقا بهمن این غذا رو برامون درست کردند که واقعا عالی بود، البته وقتی توی سیاه چادر خود عشایر و روی آتش درست بشه طعم بی نظیرش رو حس می کنید..

از صفحه «دورنیست»