چاشنی های گوناگونی برای مزهدارتر کردن غذا بکار میرود که سسها جزئی از آنها هستند. یکی از محبوبترین چاشنیهای غذا، سس پاپریکا است که با افزودن آن به غذا، طعم آن را کاملا متحول خواهد کرد. در این بخش طرز تهیه سس پاپریکا را آورده ایم، این سس را در خانه تهیه کنید و از طعم کبابی تند و شیرین آن همراه غذا لذت ببرید.
طرز تهیه سس پاپریکا
فلفل ها را شسته و در اندازهی بزرگ برش بزنید.
فلفل ها را به کمی روغن زیتون آغشته کنید و روی شعله کباب کنید.
وقتی که پوست فلفل تیره و سیاه شد، فلفلها را در یک ظرف پلاستیکی در بسته یا یک کیسه فریزری قرار دهید و تا بخار کند و پوست آن به راحتی جدا شود.
فلفلی که پوست آن را گرفتهاید، برش بزنید و گوشت قرمز را بکوبید و بهصورت خمیر در بیاورید و یا با موادی مانند، پیاز، آبلیمو، روغن زیتون و سیر، داخل غذاساز بریزید و با هم ترکیب کنید، تا به یک حالت سس مانندی برسند.
این سس را میتوانید به غذاهایتان اضافه کنید. استفاده از سس پاپریکا در غذاهایتان، باعث خوش عطر شدن و خوشمزه شدن آن میشود، همچنین کیفیت و خاصیت غذای شما را هم افزایش میدهد.
این سس طعمی نسبتا تند و شیرین دارد که می توانید از آن برای تهیه بسیاری از غذاها مثل مرغ، ماهی و اسپاگتی استفاده نمایید یا غذاهای خود را با آن سرو کنید.
-
شارژر همراه الدینیو مدل PD1015 ظرفیت ۱۰۰۰۰ میلی آمپر ساعت
خرید محصول -
تی شرت آستین کوتاه مردانه مالدینی مدل T-147
۳,۲۲۰,۰۰۰ تومان خرید محصول -
فیلم سینمایی روح سوار اثر مارک استیون جانسون
خرید محصول -
ماشین کنترلی افرود مدل ۷AC
خرید محصول -
کارت پستال طرح پروانه و کیک لاکچری
خرید محصول -
هود مورب تکنوایر مدل H19 سایز ۹۰
خرید محصول -
جاکارتی زنانه ویکتوریا سکرت مدل Bombshell
خرید محصول -
جعبه قاشق و چنگال خاتم کاری هنرلوکس مدل چهارگل cs
خرید محصول
طرز تهیه پودر پاپریکا
حالا که با تهیه سس پاپریکا آشنا شدید، بهتر است با این آموزش مختصر طرز تهیه پودر پاپریکا را هم بیاموزید. برای تهیه پودر پاپریکا خانگی، فلفل دلمهای قرمز را بشویید و خشک کنید.
فلفل ها را برش بزنید و سپس قسمت داخلی فلفلها را خالی کنید.
پوسته فلفل را خرد کنید و روی یک ظرف بچینید و در هوای آزاد یا زیر آفتاب قرار دهید تا خشک شود.
فلفلهای خشک و ترد را، به درون دستگاه آسیاب انتقال دهید و سپس آنها را آسیاب و پودر کنید.
فلفل خشک شده را آسیاب کنید یا بکوبید و بعد از الک کردن در ظرف دلخواهتان بریزید.
پودر پاپریکایی که درست کردید را داخل یخچال بگذارید، اگر میخواهید مدت زمان زیادی، پودر پاپریکا را نگه دارید، بهتر است آن را داخل فریزر قرار دهید، تا ماندگاری آن افزایش یابد.