فودوتو/ شوید پلو یکی از انواع پلو ایرانی است که محبویت زیادی دارد و در سفره ما ایرانی‌ها معمولا حاضر است. این غذا بسیار ساده بوده و آن را با مرغ پخته و گوشت پخته میل می‌کنند. با ما همراه باشید تا طرز تهیه شوید پلو را به شما آموزش دهیم.

فوت وفن‌های تهیه شوید پلو
برای اینکه شوید پلو طعم و مزه فوق‌العاده‌ای داشته باشد و عطر آن تمام فضای خانه را بگیرد حتما توصیه می‌کنیم از شوید تازه استفاده کنید و اگر به هر دلیلی نتوانستید به جای آن از شوید خشک استفاده کنید.
 
مواد لازم
۱ پیمانه شوید تازه (می‌توانید از شوید خشک هم استفاده کنید)
۳ پیمانه برنج
۲ قاشق غذاخوری نمک
روغن به مقدار لازم

دستور العمل‌
ابتدا برنج را به خوبی بشویید، این کار را باید تا جایی ادامه دهید که آب برنج شفاف شود و فاقد نشاسته باشد.
بعد از اینکه برنج را شستیم، روی برنج را با آب پر کرده و دو قاشق چایخوری نمک را اضافه می‌کنیم و برنج را کنار می‌گذاریم.
یک قابلمه پر از آب را روی گاز بگذارید و اجازه دهید به جوش بیاید.
بعد از اینکه آب جوشید، دو قاشق غذاخوری نمک به آن اضافه کنید و آب برنج را بگیرید و به قابلمه اضافه کنید.
بعد از دو دقیقه که برنج را به آب جوش اضافه کردید، شوید را به آن اضافه کنید و اجازه دهید برنج نیم پز شود.
در این مرحله برنج را آب کش کنید تا تمام آب از برنج و شوید جدا شود.
حالا قابلمه را روی گاز بگذارید و ۳ قاشق غذاخوری روغن به آن اضافه کنید. زیر قابلمه متوسط رو به بالا باشد.

در این مرحله برش‌هایی از نان لواش یا تافتون نازک را به ته قابلمه اضافه کنید.
حالا برنج را در قابلمه بریزید و روی آن را آب و روغن اضافه کنید. این میزان دلخواه است اما نصف لیوان آب و روغن مخلوط شده برای این دستور کافیست.
درب قابلمه را بگذارید (می‌توانید برای دم کشیدن بهتر، از دم کنی استفاده کنید). شعله گاز را کم کنید تا برنج به آرامی دم بکشد.
حدود ۴۵ تا ۶۰ دقیقه طول می‌کشد تا برنج شما به خوبی دم کشیده شود.
شوید پلو آماده سرو کردن است. شوید پلو را با مرغ و یا گوشت میل می‌کنند که روش تهیه آن را می‎توانید در وب سایت فودوتو جستجو کنید.