اگر عاشق غذا با بادمجان هستید، حتما اسم قلیه بادمجان سمنانی به گوشتان خورده است. قلیه یک غذای بدون گوشت فوری و خوشمزه است که پیشنهاد وعده ناهار و شام خانواده شما خواهد بود. با ما در این بخش همراه شوید تا یک غذای جدید با مواد اولیه ارزان و طعمی لذیذ با هم آماده کنیم.

طرز تهیه قلیه بادمجان
لوبیا های چشم بلبلی را درون یک قابلمه پر از آب ریخته و اجازه دهید همراه آب به جوش بیاید.
حالا بادمجان ها را به صورت دایره ای خرد کنید و در یک ماهتابه آن ها را با کمی روغن سرخ کنید. با کلیک روی مطلب ” سرخ کردن روغن با کمترین روغن ممکن ” ترفند سرخ کردن بادمجان با روغن کم را مشاهده خواهید کرد.
بعد از سرخ شدن بادمجان ها، آنها را کنار گذاشته و پیاز را پوست گرفته و ریز خرد کرده و داخل ماهتابه سرخ کنید. 
سپس مقداری سیر رنده شده و یا له شده به پیاز اضافه کنید و مجدد تفت دهید. 
پس از طلایی شده مخلوط پیاز و سیر، گوجه‌فرنگی‌ها را به آن اضافه می‌کنیم و سپس آنها را تفت می‌دهیم.
حالا لوبیا‌ها را به محتویات ماهی تابه اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط کرده و یک لیوان آب به آن اضافه می‌کنیم تا همه مواد به خوبی پخته شوند.
در انتها بادمجان‌هایی که سرخ شده‌اند را همراه کمی آبغوره به مخلوط اضافه می‌کنیم.
قلیه بادمجان با گوشت هم طبخ می شود برای همین اگر می‌خواهید این غذا خوشمزه‌تر شود، می‌توانید گوشت یا مرغ را نیز به آن اضافه کنید.
ترکیب درست مواد و مخلوط‌کردن آنها به‌صورت مرتب و با دقت می‌تواند به شما یک غذای فوق‌العاده و خوشمزه دهد.

نکات تکمیلی در مورد قلیه بادمجان
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰دقیقه میباشد .
قلیه بادمجان را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

به پیج اینستاگرامی «بس مارک» بپیوندید